8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
HomeGemeenteMaak kennis met de Singel op Kop West

Maak kennis met de Singel op Kop West

Zaterdag 20 februari: inloopbijeenkomst voor geïnteresseerden

In stijl wonen, vlakbij de karakteristieke binnenstad van Purmerend. Dat kan aan de Singel op Kop West. Om kennis te maken met de Singel organiseert gemeente Purmerend op zaterdag 20 februari 2016 een inloopbijeenkomst. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 10.30-12.30 uur in Brasserie De Drie Zwanen aan de Neckerstraat 3 in Purmerend.

De Singel is een nieuw stukje stad in Purmerend. In een parkachtige omgeving, op slechts 15 autominuten van Amsterdam. Kopers beslissen zelf hoe de woning eruit komt te zien want op Kop West kun je je eigen woning (laten) bouwen. De laatste kavels voor dit project zijn nú te koop. Een kavel plus huis koop je vanaf € 365.000.

De Singel is een onderdeel van het nieuwbouwproject Kop West. Naast de kavels aan de Singel zijn er nog enkele andere kavels beschikbaar, bijvoorbeeld aan het Binnenpad of de Buurtstraat. Ook voor informatie over deze locaties zijn geïnteresseerden welkom op de bijeenkomst. Het team van Kop West staat klaar om te vertellen over de vele (zelfbouw) mogelijkheden en om vragen te beantwoorden.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.kopwest.nl of neem contact op met de buurtmakelaar Gineke Slootman via 06-12130487 of [email protected].Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8 ° C
10 °
6.1 °
73 %
1.3kmh
32 %
di
8 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.