Gemeente

Maak kennis met de Singel op Kop West

Zaterdag 20 februari: inloopbijeenkomst voor geïnteresseerden

In stijl wonen, vlakbij de karakteristieke binnenstad van Purmerend. Dat kan aan de Singel op Kop West. Om kennis te maken met de Singel organiseert gemeente Purmerend op zaterdag 20 februari 2016 een inloopbijeenkomst. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 10.30-12.30 uur in Brasserie De Drie Zwanen aan de Neckerstraat 3 in Purmerend.

De Singel is een nieuw stukje stad in Purmerend. In een parkachtige omgeving, op slechts 15 autominuten van Amsterdam. Kopers beslissen zelf hoe de woning eruit komt te zien want op Kop West kun je je eigen woning (laten) bouwen. De laatste kavels voor dit project zijn nú te koop. Een kavel plus huis koop je vanaf € 365.000.

De Singel is een onderdeel van het nieuwbouwproject Kop West. Naast de kavels aan de Singel zijn er nog enkele andere kavels beschikbaar, bijvoorbeeld aan het Binnenpad of de Buurtstraat. Ook voor informatie over deze locaties zijn geïnteresseerden welkom op de bijeenkomst. Het team van Kop West staat klaar om te vertellen over de vele (zelfbouw) mogelijkheden en om vragen te beantwoorden.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.kopwest.nl of neem contact op met de buurtmakelaar Gineke Slootman via 06-12130487 of [email protected]


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.