15.2 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
Home* Edam-VolendamExpositie Ko Graas thema 'Water' in het kader van 100 jaar droge...

Expositie Ko Graas thema ‘Water’ in het kader van 100 jaar droge voeten

 

In het kader van 100 jaar droge voeten hangt er bij de Breek weer een schitterende expositie waarin het water centraal staat. Van 15 mei tot en met 1 juli exposeert Ko Graas in Bezoekerscentrum de Breek.

Geboren op 13 mei 1951 in Wormerveer legt Ko zich toe op het schilderen en van de natuur en zijn bebouwde omgeving. Geïnspireerd door alles wat leeft, bestaat en heeft bestaan. In al zijn vorm en kleur legt hij het beeld op eigen wijze vast in verf of potlood, op linnen en⁄of papier. Sinds zijn jeugd, heeft Ko veel geleerd van zijn vader die tekenles gaf en later van kunstschilder Gerrit Woudt in Zaandijk. Ko regelmatig geëxposeerd in de Zaanstreek, Edam, Volendam en Amsterdam. Zijn meer dan 700 werken kunnen romantisch realisme worden genoemd, soms met een surrealistische eigen inbreng.

De expositie van Ko is te bezichtigingen tijdens de openingstijden van De Breek, van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie over de schilder Ko Graas zie www.kograaskunstschilder.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.2 ° C
16.2 °
14.4 °
83 %
3.1kmh
100 %
di
15 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.