* Edam-VolendamGemeente

Expositie Ko Graas thema ‘Water’ in het kader van 100 jaar droge voeten

 

In het kader van 100 jaar droge voeten hangt er bij de Breek weer een schitterende expositie waarin het water centraal staat. Van 15 mei tot en met 1 juli exposeert Ko Graas in Bezoekerscentrum de Breek.

Geboren op 13 mei 1951 in Wormerveer legt Ko zich toe op het schilderen en van de natuur en zijn bebouwde omgeving. Geïnspireerd door alles wat leeft, bestaat en heeft bestaan. In al zijn vorm en kleur legt hij het beeld op eigen wijze vast in verf of potlood, op linnen en⁄of papier. Sinds zijn jeugd, heeft Ko veel geleerd van zijn vader die tekenles gaf en later van kunstschilder Gerrit Woudt in Zaandijk. Ko regelmatig geëxposeerd in de Zaanstreek, Edam, Volendam en Amsterdam. Zijn meer dan 700 werken kunnen romantisch realisme worden genoemd, soms met een surrealistische eigen inbreng.

De expositie van Ko is te bezichtigingen tijdens de openingstijden van De Breek, van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie over de schilder Ko Graas zie www.kograaskunstschilder.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.