14.7 C
Purmerend
vrijdag 12 juli 2024
Home* PrimeurAH Eggert wordt stadssupermarkt

AH Eggert wordt stadssupermarkt

Purmerend – De nieuwe Albert Heijn in het Eggert winkelcentrum wordt een stadssupermarkt. Wie op zoek gaat naar winkelwagens komt bedrogen uit. Die komen er namelijk niet. De ingang van de nieuwe supermarkt in het Eggert komt te liggen aan de Willem Eggertstraat. De AH zal zich alleen gaan vestigen op de voormalige onderverdieping van de V&D.

Ook een drogisterijketen doet zijn intrede in het Eggert. Er komt een DIO drogist.

IMG_1621Het restaurant van LaPlace is overgenomen door Warrie Knarrie en zal doorgaan onder de naam ‘t Eggertje.

De voormalige onderverdieping zal het restaurant worden en de bovenverdieping zal gaan dienen als koffie en lunchroom. Ook komt er een koffie to go winkel.

Op vrijdag 22 april zullen diverse zaken maar ook de nieuwe ingang aan de kant van de Hoogstraat feestelijk worden geopend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

7 REACTIES

  1. Ik ben het er mee eens, zonder winkelkarretje gaan veel mensen de winkel vermijden

  2. Ik vind super,zeker makkelijk als je in stadje loopt meteen je boodschapjes te halen voor die dag, maar je hebt altijd mensen die om alles kunnen zeiken!!!

  3. Jarenlang lopen we te zeuren dat er geen supermarkt is in de binnenstad, ook voor de ouderen van de avondzon en de ouderenwoningen boven de ING bank. Natuurlijk ga je daar je kratten bier niet halen, maar voor de bewoners van de binnenstad en ook de winkeliers en personeel is het gemakkelijk om je “dagelijkse boodschappen” te doen. Dan ga je niet nar AH XL. Ook het assortiment zal wel beperkt zijn en afgestemd aan de lokatie, maar hij zal groter zijn dan de eerste albert heijn in Purmerend.

  4. Gaat niet lopen is een dood vogeltje. Als de mensen idd boodschappen willen doen dan willen ze ook een winkelkarretje tot vlakbij hun auto. Ze gaan zich niet in de kreukels lopen om hun boodschappen vanaf beneden naar boven via de roltrap of lift zich suf te sjouwen om het in hun auto te krijgen. Dan gaan ze liever naar de AH XL aan de Burg. Kooimanweg. Zou ik ook doen … omdat daar ook nog andere winkels aanwezig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.7 ° C
15.6 °
13.9 °
81 %
3.3kmh
100 %
vr
15 °
za
15 °
zo
19 °
ma
23 °
di
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.