23.3 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomePurmerendKinderboerderij De Ridder tijdelijk dicht door opknapwerkzaamheden

Kinderboerderij De Ridder tijdelijk dicht door opknapwerkzaamheden

Purmerend – Kinderboerderij De Ridder (Leeghwaterpark 4) is tijdelijk gesloten, vanwege opknapwerkzaamheden op het hele terrein. Beheerder Willem Born verwacht de deuren in het weekend van 26 november weer te kunnen openen.

“Op dit moment is de boerderij één bouwput, maar het wordt straks echt heel mooi”, stelt Willem. “Het is voor bezoekers nu niet te doen om de dieren te bezoeken. Het hele terrein krijgt nieuwe bestrating en dat was ook hard nodig hoor. De boel was op veel plekken verzakt of kwam omhoog door wortels van bomen. Ook verwijderen we de zitkuil in het midden van het terrein. Ouders en grootouders waren toch vaak wat angstig dat hun kind erin zou vallen. We maken de boel nu netjes vlak. Ja, het is even hard doorwerken nu, maar dan krijg je ook wat.

We verwelkomen de bezoekers graag weer rond het weekend van 26 november. En dat geldt natuurlijk ook voor de dieren.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
23.3 ° C
25 °
20 °
52 %
2.7kmh
3 %
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.