Purmerend

Kinderboerderij De Ridder tijdelijk dicht door opknapwerkzaamheden

Purmerend – Kinderboerderij De Ridder (Leeghwaterpark 4) is tijdelijk gesloten, vanwege opknapwerkzaamheden op het hele terrein. Beheerder Willem Born verwacht de deuren in het weekend van 26 november weer te kunnen openen.

“Op dit moment is de boerderij één bouwput, maar het wordt straks echt heel mooi”, stelt Willem. “Het is voor bezoekers nu niet te doen om de dieren te bezoeken. Het hele terrein krijgt nieuwe bestrating en dat was ook hard nodig hoor. De boel was op veel plekken verzakt of kwam omhoog door wortels van bomen. Ook verwijderen we de zitkuil in het midden van het terrein. Ouders en grootouders waren toch vaak wat angstig dat hun kind erin zou vallen. We maken de boel nu netjes vlak. Ja, het is even hard doorwerken nu, maar dan krijg je ook wat.

We verwelkomen de bezoekers graag weer rond het weekend van 26 november. En dat geldt natuurlijk ook voor de dieren.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.