18.4 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
Home* Edam-VolendamVuilnisman gewond door chloor

Vuilnisman gewond door chloor

Edam-Volendam – Op vrijdag 9 december jl. is een medewerker van het bedrijf dat ons afval inzamelt, bij het oppakken van een vuilniszak gewond geraakt aan zijn oog. In het ziekenhuis bleek dat er chloor in zijn oog terecht gekomen is.

Het gemeentebestuur betreurt ten zeerste dat deze medewerker gewond is geraakt aan zijn oog en hoopt van harte dat er geen blijvende schade is ontstaan.

Wij roepen al onze inwoners op om het afval zo goed mogelijk te scheiden. Wanneer er geen etensresten in de vuilniszak gedaan worden, is de kans op overlast door toedoen van vogels e.d. vele malen minder. Gooi s.v.p. in geen geval chloor of andere gevaarlijke dan wel bijtende stoffen op uw vuilniszak(ken). Dat voorkomt ongelukken als deze!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
18.4 ° C
19.4 °
17 °
81 %
0.9kmh
100 %
vr
17 °
za
18 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.