* Edam-VolendamGemeente

Vuilnisman gewond door chloor

Edam-Volendam – Op vrijdag 9 december jl. is een medewerker van het bedrijf dat ons afval inzamelt, bij het oppakken van een vuilniszak gewond geraakt aan zijn oog. In het ziekenhuis bleek dat er chloor in zijn oog terecht gekomen is.

Het gemeentebestuur betreurt ten zeerste dat deze medewerker gewond is geraakt aan zijn oog en hoopt van harte dat er geen blijvende schade is ontstaan.

Wij roepen al onze inwoners op om het afval zo goed mogelijk te scheiden. Wanneer er geen etensresten in de vuilniszak gedaan worden, is de kans op overlast door toedoen van vogels e.d. vele malen minder. Gooi s.v.p. in geen geval chloor of andere gevaarlijke dan wel bijtende stoffen op uw vuilniszak(ken). Dat voorkomt ongelukken als deze!

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.