112Purmerend

Purmerenders aangehouden in Wormerveer

Wormerveer – Op donderdagmorgen hield de politie twee twintigjarige mannen uit Purmerend aan wegens het voorhanden hebben van inbrekersgereedschap.

Omstreeks 04.00 uur reed een politieauto over de Dubbele Buurt. Op een parkeerplaats zag de politie twee mannen tussen de geparkeerd staande auto’s vandaan komen. De politie sprak de mannen aan, die verklaarden juist met een derde persoon te hebben staan praten en even te hebben staan plassen. Omdat de politie het niet helemaal vertrouwde werden de mannen en de auto gecontroleerd. In de auto vond de politie verschillende soorten handschoenen, die ook gebruikt konden worden bij een inbraak. De verdachten konden hiervoor echter niet worden aangehouden. Bij een uitgebreidere controle van het parkeerterrein vond de politie gereedschap voor het inbreken in personenauto.

De mannen konden nog worden achterhaald. Zij werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Een van hen bleek ook nog een valse sleutels in zijn kleding te hebben.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.