* Wat u schrijftSport

American Football TryOuts Purmerend Barbarians

Purmerend – Altijd al American Football willen proberen? Of lijkt het je gewoon een keer leuk? Dit is je kans. 4 donderdagen in oktober staan in het teken van het ervaren van American Football bij de gezelligste vereniging van Nederland.

Je leert het spel kennen en ervaart hoe het is om deze tactische sport te spelen. American Football is geschikt voor iedereen of je nu groot, klein, man of vrouw bent. Voor iedereen is een geschikte plek te vinden op het American Football veld.

Dus schroom niet en kom deze mooie sport ervaren, beschermende equipement is voldoende aanwezig.

We zien je op onze TryOuts!

https://www.facebook.com/events/174168176483166/

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.