Purmerend

24 uur fietsen voor KiKa in Eggert Winkelcentrum

Purmerend – Vanochtend om 09:00 uur zijn ze begonnen. Jessica de Jong en Frank Broekema zijn op de eerste etage van het Eggert Winkelcentrum 24 uur aan het fietsen voor de stichting Kinderen Kankervrij.

Hiermee willen ze voor KiKa geld inzamelen. De uitdaging is live via Facebookpagina van het Eggert Winkelcentrum te volgen: https://www.facebook.com/EggertWinkelcentrum/videos/1573929335995038/. Voor elke like op de facebook pagina van Eggert Winkelcentrum komt er een euro in de pot. Dus like de pagina.

Frank: “Het fietsen is geen probleem. De benen gaan wel. Alleen het zitvlak kan problemen gaan geven. Gelukkig mogen we af en toe even afstappen. Door nu te fietsen voor KiKa kunnen we volgend jaar meedoen met een ander evenement namelijk de Giro de KiKa die volgend jaar wordt verreden van 24 – 29 juni 2018 in Italië. Maar dan moeten we wel in deze 24 uur minstens €5000 ophalen.”

Deze actie is een samenwerking tussen Eggert Winkelcentrum en Sportsworld die morgen zijn deuren opent in het winkelcentrum.

Foto’s: Rob Klaucke.

Relevant bericht:

Sportsworld opent vestiging in Eggert Winkelcentrum


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.