24 uur fietsen voor KiKa in Eggert Winkelcentrum

Purmerend – Vanochtend om 09:00 uur zijn ze begonnen. Jessica de Jong en Frank Broekema zijn op de eerste etage van het Eggert Winkelcentrum 24 uur aan het fietsen voor de stichting Kinderen Kankervrij.

Hiermee willen ze voor KiKa geld inzamelen. De uitdaging is live via Facebookpagina van het Eggert Winkelcentrum te volgen: https://www.facebook.com/EggertWinkelcentrum/videos/1573929335995038/. Voor elke like op de facebook pagina van Eggert Winkelcentrum komt er een euro in de pot. Dus like de pagina.

Frank: “Het fietsen is geen probleem. De benen gaan wel. Alleen het zitvlak kan problemen gaan geven. Gelukkig mogen we af en toe even afstappen. Door nu te fietsen voor KiKa kunnen we volgend jaar meedoen met een ander evenement namelijk de Giro de KiKa die volgend jaar wordt verreden van 24 – 29 juni 2018 in Italië. Maar dan moeten we wel in deze 24 uur minstens €5000 ophalen.”

Deze actie is een samenwerking tussen Eggert Winkelcentrum en Sportsworld die morgen zijn deuren opent in het winkelcentrum.

Foto’s: Rob Klaucke.

Relevant bericht:

Sportsworld opent vestiging in Eggert Winkelcentrum

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*