* Provinciaal* Weer

KNMI: code rood voor Noord-Holland

Provincie – Het KNMI heeft rond 13:00 uur voor Noord-Holland en het grootste gedeelte van het land code rood afgegeven. Volgens de website van het KNMI is code rood tot middernacht van kracht.

“Gladheid door sneeuw, 5-10 cm, lokaal meer. Groot gevaar op overlast en letsel door gladheid. Grote risico’s voor weggebruikers. Kans op grootschalige ontregeling van het openbaar vervoer. Ga niet op reis als dat niet strikt noodzakelijk is. Volg weerberichten en waarschuwingen.”, schrijft het KNMI.

De waarschuwing vanwege extreem en gevaarlijk weer geldt alleen (nog) niet in Limburg, Groningen, Friesland en Drenthe. Daar is nog steeds code oranje van kracht.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.