8.6 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
Home112LFO ontmantelt middelgroot drugslab op Baanstee-West

LFO ontmantelt middelgroot drugslab op Baanstee-West

Purmerend – LFO, Landelijk Faciliteit Ontmantelen van de politie heeft maandagavond een middelgroot drugslab geruimd aan de Pascalstraat op de Baanstee-West. Dit gebeurde na een geplande actie van de landelijke recherche die het drugslab omstreeks 14:00 uur binnenviel.

De instanties waren met veel mensen aanwezig om alle chemische vloeistoffen en apparatuur af te voeren voor vernietiging.

Wat doet de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO)?

De LFO is een ondersteunende forensische afdeling binnen de politie die getraind en uitgerust is om op het allerhoogste veiligheidsniveau te kunnen acteren bij zogenaamde CBRN incidenten: chemische, biologische, radiologische of nucleaire incidenten. Daarnaast geeft de LFO veiligheidsadviezen bij risicovolle opsporingsonderzoeken waarbij gevaarlijke stoffen betrokken zijn of doet daar zelf het opsporingsonderzoek indien dit alleen met speciale bescherming bijvoorbeeld kan.

Foto’s: Haico Kats – regio11.nl

Relevant artikel:

Mogelijk drugslab aangetroffen op Baanstee-West (update)Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
10.1 °
7.2 °
80 %
4.5kmh
95 %
ma
10 °
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.