11.6 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
HomeGemeenteZonnepaneel-verkoop met logo gemeente? Meld dit!

Zonnepaneel-verkoop met logo gemeente? Meld dit!

Purmerend – De laatste dagen kwamen er bij de gemeente Purmerend meldingen binnen van verkopers van zonnepanelen met een logo van de gemeente op hun jas of trui. Oplettende bewoners in de Weidevenne trokken aan de bel.

Woordvoering van de gemeente verklaart hierover het volgende:

Er lopen twee dingen door elkaar. Er is bij handhaving bekend dat er een bedrijf bezig is met loszittende panelen in de Hudsonstraat in de Weidevenne. Zij bellen bij bewoners aan om te kijken of deze panelen los zitten. Dat klopt en is legitiem.

Wat betreft het bedrijf dat met het logo van de gemeente rondloopt (red. Compleet BlauwGroen uit Krommenie): we hebben gebeld met de contactpersoon die op de folder vermeld staat. We hebben deze verkoper er op geattendeerd om ons logo niet langer te gebruiken omdat dit verwarrend kan zijn. Mocht de verkoper toch aan de deur komen en ons logo tonen dan horen wij dat graag!

Mocht u dus een verkoper van zonnepanelen aan de deur krijgen met een logo van de gemeente? Meld dit dan via 0299 452452.

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,905FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
11.6 ° C
12.9 °
9.5 °
61 %
1.8kmh
53 %
vr
11 °
za
14 °
zo
15 °
ma
16 °
di
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.