Purmerendse poes June is met 120.000 volgers regelrechte hit op Instagram

Purmerend – June, de poes van Nancy uit Purmerend, is een enorme hit op Instagram, dat meldt onze mediapartner NH nieuws. June heeft op het social media platform meer dan 120.000 fans. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daar buiten. Baasje Nancy heeft zelfs Amerikanen op bezoek gehad die haar poes in levende lijve willen zullen.

Baasje June plaatst elke dag een update van June op haar Instagram-kanaal. Om al die fans te behouden, doet ze er alles aan om haar fotogenieke poes te behagen. Zo heeft ze een camera die kattensnoepjes afschiet, is er een speciale kamer in het huis vol met speeltjes en mag June altijd tussen haar benen slapen. “Ik kan zelf geen kant meer op ’s nachts”, lacht ze.

Het profiel van June bestaat vooral uit mooie foto’s van de prachtige kat. En zeg nou zelf, je smelt toch van de blauwe ogen!

Bekijk hier het instagram-profiel van June.

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*