Hart van de Regio

Purmerendse poes June is met 120.000 volgers regelrechte hit op Instagram

Purmerend – June, de poes van Nancy uit Purmerend, is een enorme hit op Instagram, dat meldt onze mediapartner NH nieuws. June heeft op het social media platform meer dan 120.000 fans. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daar buiten. Baasje Nancy heeft zelfs Amerikanen op bezoek gehad die haar poes in levende lijve willen zullen.

Baasje June plaatst elke dag een update van June op haar Instagram-kanaal. Om al die fans te behouden, doet ze er alles aan om haar fotogenieke poes te behagen. Zo heeft ze een camera die kattensnoepjes afschiet, is er een speciale kamer in het huis vol met speeltjes en mag June altijd tussen haar benen slapen. “Ik kan zelf geen kant meer op ’s nachts”, lacht ze.

Het profiel van June bestaat vooral uit mooie foto’s van de prachtige kat. En zeg nou zelf, je smelt toch van de blauwe ogen!

Bekijk hier het instagram-profiel van June.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.