Hart van de Regio

Purmerendse poes June is met 120.000 volgers regelrechte hit op Instagram

Purmerend – June, de poes van Nancy uit Purmerend, is een enorme hit op Instagram, dat meldt onze mediapartner NH nieuws. June heeft op het social media platform meer dan 120.000 fans. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daar buiten. Baasje Nancy heeft zelfs Amerikanen op bezoek gehad die haar poes in levende lijve willen zullen.

Baasje June plaatst elke dag een update van June op haar Instagram-kanaal. Om al die fans te behouden, doet ze er alles aan om haar fotogenieke poes te behagen. Zo heeft ze een camera die kattensnoepjes afschiet, is er een speciale kamer in het huis vol met speeltjes en mag June altijd tussen haar benen slapen. “Ik kan zelf geen kant meer op ’s nachts”, lacht ze.

Het profiel van June bestaat vooral uit mooie foto’s van de prachtige kat. En zeg nou zelf, je smelt toch van de blauwe ogen!

Bekijk hier het instagram-profiel van June.

 

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....