* Advertorial

Bedrijf uitgelicht: Easyslim – super makkelijk afvallen voor iedereen

Purmerend – Het enthousiasme spat er vanaf zodra Nancy Maasland begint te vertellen over Easyslim. Sinds juli 2018 runt Nancy de Purmerendse vestiging. En met succes. De afgelopen maanden heeft ze honderden mensen geholpen. 

Jarenlang was Nancy werkzaam in een casino als allround-medewerker. Toch miste ze iets in haar baan: echt contact met mensen. Een vriendin van haar opende een vestiging van Easyslim in Limmen en Nancy probeerde de behandeltechniek uit. Een schot in de roos. Helemaal enthousiast geworden besloot ze zelf mensen te willen helpen die kampen met hun gewicht. Ze opende een eigen Easyslim-vestiging in Purmerend.


Voor iedereen geschikt

“Het mooie van Easyslim is dat het voor iedereen geschikt is. Mannen, vrouwen, jong, oud. Onze klanten zijn er in alle soorten en maten”, vertelt Nancy.

“Zelfs mensen voor wie bewegen een opgave is, hebben baat bij het programma. Ik zie in mijn praktijk -naast reguliere afvallers- ook mensen met een mobiliteitsbeperking. Bijvoorbeeld omdat ze artrose of een hernia hebben, aan het revalideren zijn of zo ernstig overgewicht hebben dat sporten niet meer gaat. Het mooiste vind ik dat ik zie dat mensen er baat bij hebben.”

Mensen helpen, persoonlijke benadering en motiveren om hun doel te bereiken, daar heb ik zo veel plezier in!

Ieder lichaam is anders


Mensen komen bij Easyslim om uiteenlopende redenen. “We kunnen een behandeling starten om plaatselijk vetweefsel af te breken. Buik, heupen en bovenarmen zijn natuurlijk veelgehoorde probleemgebieden. Maar ook voor vetophoping rond de knieën krijgen wij mensen binnen. En natuurlijk de mensen die in het geheel dunner willen worden. Soms is afvallen helemaal niet aan de orde en gaat het om het strakker krijgen van de huid en/of behandeling van cellulitis.

Tijdens een uitgebreide intake bepalen we samen de doelen. Hierna behandelen we wekelijks in sessies van 40 minuten. Al direct na de eerste sessie behaal je meetbaar en zichtbaar resultaat. Pijnloos. Terwijl je lekker met een kop thee en een boek in een luie stoel ligt.”

Hoe werkt Easyslim?

De Easyslim-techniek focust zich op drie verschillende resultaten:

 1. Het (plaatselijk) verbranden van vet
 2. Het (plaatselijk) opbouwen van spieren
 3. Versterking van huid- en spierweefsel


Het apparaat werkt met pads die op het lichaam worden geplaatst. De pads halen door middel van ultrasound (dat zijn hoge geluidsgolven die je niet voelt of hoort) vet uit de vetcel en dat wordt via het lymfestelsel afgevoerd. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie de spieren opgebouwd. Hierdoor wordt ook cellulite minder én wordt een slap geworden huid weer mooi strak. Het voordeel van goed getrainde spieren is dat je er anders uit gaat zien en ook afslankt: Een spier die goed getraind is, heeft immers meer energie (voeding) nodig die deze uit je eigen opgeslagen vetten haalt.

Wist je dat?

 • Het ‘afterburn-effect’ ervoor zorgt dat je tot 48 uur na de behandeling nog calorieën verbrandt?
 • Je bij ons je spieren tot wel 94% traint en dat dit in de sportschool maar 28% is?
 • Wij de enigen –in onze branche- zijn die gecertificeerd zijn?
 • Als je Diabetes type 2 hebt, je door afslanken hier vanaf kunt komen?
 • Wij de grootste afslankstudio met apparaat zijn in Nederland?
 • Onze klanten ons beoordelen met een rapportcijfer van 9,4?
 • Ook zeer veel 65-plussers bij ons komen?
 • Er gelijk na de proef al minimaal 4 cm af is?
 • De behandeling totaal veilig en pijnloos is?
 • Wij voor iedereen een op maat gemaakt behandelplan hebben?
 • Wij ook ’s avonds geopend zijn?

Bekijk Easyslim Purmerend in 360º

Easyslim Purmerend

Ampèrestraat 13 M – Purmerend
Tel: 06-36231607

https://www.easyslim.nu
Email: [email protected]

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.