* Goede doelenPurmerend

Kledingbank verhuist tijdelijk naar Heel Europa – permanente locatie in zicht

Purmerend – De kledingbank verhuist per 1 april naar een tijdelijke locatie in Heel Europa. Het vrijwilligersinitiatief moest weg van haar oude locatie aan het Abel Tasmanplein in de Weidevenne.

“Ook is er al zicht op een permanente locatie”, vertelt een opgeluchte Chantal van Elsland aan Regio Purmerend. “Ik mag jullie de details nog niet verklappen, want er moeten nog contracten ondertekend worden. Maar we verwachten dat alles binnen twee weken rond is.”

De Kledingbank Purmerend begon 10 jaar geleden met het inzamelen. Eerst vanuit huis, maar al snel werd het een veel groter project. Inmiddels bedient de kledingbank Purmerend 268 gezinnen in Purmerend.

De verwachting is dat de Kledingbank tot medio juli in Heel Europa zal blijven en daarna intrek zal nemen op de nieuwe permanente plek.

Door de verhuizing naar Heel Europa is de Kledingbank op woensdag 27 en donderdag 28 maart gesloten.

Uitgifte kleding

Vanaf 1 april 2019 is men van harte welkom op in Heel Europa, Genuahaven 45 in Purmerend. Onze openingstijden zijn:

Woensdag van 09.00 – 11.30 uur
Donderdag en vrijdag van 18.30 –20.30 uur

Inname van kleding:

De kledingbank is altijd op zoek naar kleding, schoenen, speelgoed, schoolspullen en klein huishoudelijk goed. Alleen schone en hele spullen zijn bruikbaar! Je kunt je spullen brengen naar Chantal van Elsland, Masaistraat 107, Purmerend.

Meer informatie over de Kledingbank?

Facebook: Kledingbank Purmerend

Of neem contact op met Chantal van Elsland via 06 471 738 26

Relevant artikel:

Kledingbank Purmerend zoekt met spoed nieuwe ruimte (video)


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.