* DierenmishandelingPurmerend

Hondenbezitters Purmer-Noord opgelet: Vishaakjes in brood

Purmerend – In de Purmer-Noord -omgeving van de Boekbinderstraat- werd gisteren langs de bossage brood gevonden dat geprepareerd was met een vishaak. Na melding op Social Media bleek dat niet de eerste keer te zijn geweest. Binnen korte tijd is er meerdere keren geprepareerd brood aangetroffen. Zelfs met een gewonde hond tot gevolg.

De vondst roep veel emoties op bij de bewoners van de wijk. “Een of andere achterlijke idioot vond het leuk om bij Boekbinderstraat brood neer te gooien met vishaakjes er in.”, schrijft de hondenbezitter. “Mensen zijn echt achterlijk soms” , “Bedankt voor de waarschuwing, stelletje randdebielen zijn er toch.” , “Wat heb je toch een zieke geesten op de wereld.”

De hond die eerder deze week slachtoffer werd van een stuk brood met haak maakt het redelijk, al kucht hij nog steeds alsof er wat vast zit in zijn keel. Bij twee andere honden werd er door de eigenaar op tijd ingegrepen.

Mocht u brood vinden met vishaakjes erin, maak dan een melding bij de politie op 0900-8844.

Van alle markten thuis

Esther Zijlstra Voor spoedgevallen is de dierenartsenpraktijk 24 uur per dag bereikbaar. De avond, nacht en weekend diensten worden verdeeld onder de dierenartsen. Op een mooie zomeravond werd ik tijdens mijn dienst gebeld. Het was een man die tijdens het vissen wel iets heel bijzonders aan de haak had geslagen.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.