Opmerkelijk

Regio Purmerend bestaat vandaag 4 jaar!

Purmerend – Vandaag exact 4 jaar geleden, op 4 februari 2016, werd het eerste bericht op Regio Purmerend geplaatst. Het bericht werd in totaal 2x bekeken. Maar het zou het begin zijn van een echt regionaal mediabedrijf. 

Inmiddels zijn we 4826 nieuwsartikelen verder. Qua bereik is Regio Purmerend enorm gegroeid. De afgelopen 12 maanden werd de website 2,1 miljoen keer bezocht. En werden onze berichten ruim 7,9 miljoen keer gelezen.

Wij bedanken al onze bezoekers voor hun input, reacties, enthousiasme en kritische blik. Met heel veel plezier blijven wij ons inzetten om de inwoners van onze regio van nieuws te voorzien.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.