1 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
HomeOpmerkelijkRegio Purmerend bestaat vandaag 4 jaar!

Regio Purmerend bestaat vandaag 4 jaar!

Purmerend – Vandaag exact 4 jaar geleden, op 4 februari 2016, werd het eerste bericht op Regio Purmerend geplaatst. Het bericht werd in totaal 2x bekeken. Maar het zou het begin zijn van een echt regionaal mediabedrijf. 

Inmiddels zijn we 4826 nieuwsartikelen verder. Qua bereik is Regio Purmerend enorm gegroeid. De afgelopen 12 maanden werd de website 2,1 miljoen keer bezocht. En werden onze berichten ruim 7,9 miljoen keer gelezen.

Wij bedanken al onze bezoekers voor hun input, reacties, enthousiasme en kritische blik. Met heel veel plezier blijven wij ons inzetten om de inwoners van onze regio van nieuws te voorzien.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte sneeuw
1 ° C
2.2 °
-0 °
83 %
1.8kmh
34 %
zo
2 °
ma
2 °
di
4 °
wo
7 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.