Hart van de Regio

Voedselbank Purmerend zoekt nieuw verpakkingsmateriaal

Purmerend – Onze voedselbank is met spoed op zoek naar nieuw verpakkingsmateriaal. Zij doen een beroep op producenten van verpakkingsmaterialen of op bedrijven die grote(re) hoeveelheden hebben staan.

Het gaat hierbij vooral om materiaal van ongeveer gelijke grootte. Denk hierbij aan bigshoppers en dozen. Ook koeltassen en EPS dozen zijn heel erg welkom, omdat hier verse producten in kunnen worden voorverpakt.

Door het corona-virus is de manier waarop de pakketten momenteel worden uitgereikt veranderd. Er zijn minder vrijwilligers beschikbaar. Medewerkers en klanten van de voedselbank moeten verder uit elkaar blijven en de tijd dat de klanten bij de voedselbank binnen zijn, moet worden beperkt, omdat er minder mensen tegelijk naar binnen mogen. Hierdoor worden alle pakketten nu van te voren klaar gemaakt.

De Voedselbank is nadrukkelijk niet op zoek naar particulieren die graag een aantal bigshoppers willen doneren. Maar bent (of kent) u iemand die aan grotere partijen van het genoemde nieuwe verpakkingsmateriaal kan komen? Dan wordt uw bemiddeling zeer gewaardeerd, zodat de voedselbank haar werkzaamheden kan continueren.

In dat geval kunt u contact opnemen met: administratie@voedselbankpurmerend.nl

Ook #delen wordt gewaardeerd!

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....