Hart van de Regio

Voedselbank Purmerend zoekt nieuw verpakkingsmateriaal

Purmerend – Onze voedselbank is met spoed op zoek naar nieuw verpakkingsmateriaal. Zij doen een beroep op producenten van verpakkingsmaterialen of op bedrijven die grote(re) hoeveelheden hebben staan.

Het gaat hierbij vooral om materiaal van ongeveer gelijke grootte. Denk hierbij aan bigshoppers en dozen. Ook koeltassen en EPS dozen zijn heel erg welkom, omdat hier verse producten in kunnen worden voorverpakt.

Door het corona-virus is de manier waarop de pakketten momenteel worden uitgereikt veranderd. Er zijn minder vrijwilligers beschikbaar. Medewerkers en klanten van de voedselbank moeten verder uit elkaar blijven en de tijd dat de klanten bij de voedselbank binnen zijn, moet worden beperkt, omdat er minder mensen tegelijk naar binnen mogen. Hierdoor worden alle pakketten nu van te voren klaar gemaakt.

De Voedselbank is nadrukkelijk niet op zoek naar particulieren die graag een aantal bigshoppers willen doneren. Maar bent (of kent) u iemand die aan grotere partijen van het genoemde nieuwe verpakkingsmateriaal kan komen? Dan wordt uw bemiddeling zeer gewaardeerd, zodat de voedselbank haar werkzaamheden kan continueren.

In dat geval kunt u contact opnemen met: [email protected]

Ook #delen wordt gewaardeerd!

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.