7.9 C
Purmerend
zondag 26 maart 2023
HomeRegionaalA10 Noord vanaf vandaag een aantal dagen dicht voor groot onderhoud

A10 Noord vanaf vandaag een aantal dagen dicht voor groot onderhoud

Amsterdam – De binnenring van het noordelijk deel van de ringweg rond Amsterdam is vanaf vandaag dicht voor groot onderhoud. Verkeer dat dat deel van de A10 gebruikt moet van vandaag tot dinsdag rekening houden met serieuze vertraging. 

Tot dinsdag is de binnenring tussen knooppunt Coenplein en afrit  IJburg helemaal dicht, inclusief alle tussenliggende op- en afritten. Verkeer wordt omgeleid via de A10 West, Zuid en Oost en dat levert een vertraging op die kan oplopen tot ongeveer een uur. De buitenring van de A10 Noord blijft wel open.

Eerder beginnen

In verband met de coronacrisis wordt het werk eerder uitgevoerd dan gepland. Het werken volgens RIVM richtlijnen brengt met zich mee dat er minder mensen tegelijkertijd op een wegdeel kunnen worden ingezet.

Door eerder te beginnen wordt vertraging later dit jaar voorkomen. Een andere reden om de werkzaamheden te vervroegen, is dat het momenteel rustiger op de weg is als gevolg van de coronacrisis.

A8 en A10 afgesloten voor onderhoud| ANWB

In de periode mei – augustus is er groot onderhoud op de wegen rond Amsterdam. Daarvoor sluit Rijkswaterstaat delen van de A8 en A10 af. De A8 richting Amsterdam is afgesloten tussen de N246 en knooppunt Zaandam van 12 juli tot 11 augustus.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
7.9 ° C
8.3 °
7.2 °
89 %
1.3kmh
34 %
zo
7 °
ma
7 °
di
8 °
wo
11 °
do
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.