Hart van de Regio

Van Geemen bestaat 120 jaar en helpt Huis aan het Water bij het opknappen van de tuin en invalide oprit

Katwoude – Bij Huis aan het Water Kan iedereen terecht die te maken heeft met kanker. Zodat ondanks de ziekte een zelfstandig, geïnspireerd en bevredigend leven kan worden geleid. Een leven waarin niet de ziekte maar de kwaliteit van leven centraal staat.

De firma Van Geemen heeft in het kader van hun 120-jarig bestaan, Huis aan het Water geholpen met het versterken van de schoeiing rondom de tuin, zodat wordt voorkomen dat de tuin in de Gouwzee verdwijnt. Daarnaast hebben zij de grond die was afgekalfd weer aangevuld. Én zij hebben de invalidenopgang opnieuw bestraat zodat onze gasten weer veilig het Huis kunnen bereiken.

Meer informatie over Huis aan het Water vindt u op: https://www.stichtinghuisaanhetwater.nl.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.