21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
Home112Overleden meisje is 14-jarige inwoonster van Marken

Overleden meisje is 14-jarige inwoonster van Marken

Zuiderwoude – Het meisje dat zaterdagmorgen overleden is aangetroffen op de Zeedijk in Zuiderwoude is inmiddels geïdentificeerd. Het betreft een 14-jarige inwoonster van Marken.

Zij was in de nacht als vermist gemeld. “Het onderzoek zet zich in volle breedte voort.”, geeft de politie aan.

De politie is op Marken en in Uitdam een grote zoekactie gestart naar een beschadigd voertuig, nadat vanochtend een dood meisje van veertien werd aangetroffen in de berm langs de Zeedijk bij Zuiderwoude. Hoewel verschillende scenario’s open worden gehouden, vermoedt de politie een aanrijding.

Update:

De politie heeft in de namiddag een auto met schade aangetroffen. De auto is meegenomen voor nader onderzoek. Het is niet zeker of de betreffende auto betrokken was bij het noodlottige ongeval. Dit moet blijken uit het onderzoek.

De politie roept nog steeds getuigen en betrokkenen op zich te melden via 0900-8844. Dit kan desgewenst anoniem via misdaad anoniem, 0800-7000.

Relevante artikelen:

Politie over dode tiener: ‘Zoekactie naar beschadigde auto, eerder op avond vermissing op Marken’ –

Zuiderwoude – De politie is op Marken en in Uitdam een grote zoekactie gestart naar een beschadigd voertuig, nadat vanochtend een dood meisje werd aangetroffen in de berm langs de Zeedijk bij Zuiderwoude. De politie denkt dat de tiener is aangereden. Na het ongeluk zou de dader zijn doorgereden.

Overleden meisje gevonden langs weg bij Marken: politie onderzoekt remsporen –

Zuiderwoude – Een meisje is vannacht om het leven gekomen aan de Zeedijk in Zuiderwoude. Ze lag in het hoge gras van de berm. Mogelijk is ze aangereden, zegt de politie. Het meisje werd rond 04.00 uur gevonden door agenten die onderweg waren naar een andere melding.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,966FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.