112Overwhere

Steekpartij bij station Purmerend Overwhere

Purmerend – Even voor 16:00 uur vond er op het station Purmerend Overwhere een steekpartij plaats. Eén persoon raakte hierbij gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Een woordvoerder van de politie bevestigt aan Regio Purmerend dat meerdere personen in bij het station een conflict hebben gehad. Eén persoon heeft hierbij verwondingen opgelopen aan de rug, door een scherp voorwerp. Buurtbewoners geven aan dat het zou gaan om een meisje van 15.

De omgeving van de fietsenstalling aan de kant van spoor 2 (Zaandam richting Hoorn) is door de politie afgezet. De recherche doet onderzoek.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

 1. Dat was dus deze melding:
  Ambulance – Steekpartij Stn Overwhere Spoor 2 (482) Purmerend
  Purmerend
  Vandaag 15:56:57 

  En een uur later, niet zo ver van dit station opnieuw een steekincident:
  Ambulance – Steekpartij Dr. J.M.
  Purmerend, Den Uyllaan
  Vandaag 17:11:47 
  (Bron:P2000 Purmerend)

  Folks, use your common sense and leave knives at home.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: