Politiek

Thierry Baudet met Vrijheidskaravaan in Purmerend

Purmerend – Op donderdag 4 maart om 15:00 uur deed de Vrijheidskaravaan van FVD Purmerend aan. Thierry Baudet sprak de Purmerenders toe op het Evenemententerrein aan de Purmerenderweg in Purmer-Noord.

Baudet prees in zijn toespraak burgemeester Don Bijl van Purmerend, die FVD de gelegenheid had gegeven om Purmerend aan te mogen doen. Met de Vrijheidskaravaan trekt de partij van Baudet door het hele land.

Na de toespraak van Baudet hadden bezoekers de gelegenheid om te praten met Baudet, Van Haga en andere prominente partijleden.

De gemeente Purmerend heeft een vergunning afgegeven voor een bijeenkomst van maximaal 200 personen. Politie en handhaving zagen er op toe dat dit aantal niet werd overschreden. Bij de opening om 15:00 uur waren er een kleine 150 geïnteresseerden aanwezig op het evenemententerrein.

Foto’s: Regio Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.