112

Vermiste Willem overleden aangetroffen in Katwoude

Purmerend/Katwoude – De 68-jarige Purmerender die sinds zaterdag 13 maart werd vermist, is overleden aangetroffen in Katwoude. Dit is vanmorgen bekend gemaakt door de politie. Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf.

Willem vertrok in de ochtend van zaterdag 13 maart van huis. Sindsdien ontbrak van hem ieder spoor. Ook een uitgebreide zoekactie door het Veteranen Search Team, Reddingshondenteam NH en het reddingshondenteam RHWW in de omgeving van het Purmerbos leverde niets op.

Willem werd gevonden in het water bij de Zedde in Katwoude door een kanoër. Over de omstandigheden waaronder de man is aangetroffen, is verder niets bekend gemaakt.

Relevant artikel:

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.