11.7 C
Purmerend
donderdag 23 maart 2023
Home112Motorrijder klapt op de Hoornselaan op auto

Motorrijder klapt op de Hoornselaan op auto

Purmerend – Op de kruising Wagenweg / Hoonselaan is omstreeks 13:10 uur een motorrijder op een auto gereden. De motorrijder klapte in de zijkant van de auto, die vanuit de wagenweg de Hoornselaan op wilde. Een ambulance en twee politieauto’s kwamen ter plaatse.

De motorrijder verklaarde alleen last van zijn schouder te hebben. De bestuurder van de auto heeft mogelijk de motorrijder over het hoofd gezien en geen voorrang verleend. De politie heeft van diverse getuigen verklaringen opgenomen.

Fotografie: Regio Purmerend


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Wat gek toch dat motorrijders meer dan eens “over het hoofd worden gezien” en “geen voorrang krijgen”. Ze houden zich toch altijd keurig aan de snelheid, zodat iedereen ze tijdig kan zien aankomen en op ze kan anticiperen 😉 Ahum… en maar klagen dat ze zo kwetsbaar zijn.

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,561VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.7 ° C
12.8 °
10 °
89 %
1.8kmh
100 %
do
13 °
vr
11 °
za
11 °
zo
7 °
ma
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.