112Purmerend

Motorrijder klapt op de Hoornselaan op auto

Purmerend – Op de kruising Wagenweg / Hoonselaan is omstreeks 13:10 uur een motorrijder op een auto gereden. De motorrijder klapte in de zijkant van de auto, die vanuit de wagenweg de Hoornselaan op wilde. Een ambulance en twee politieauto’s kwamen ter plaatse.

De motorrijder verklaarde alleen last van zijn schouder te hebben. De bestuurder van de auto heeft mogelijk de motorrijder over het hoofd gezien en geen voorrang verleend. De politie heeft van diverse getuigen verklaringen opgenomen.

Fotografie: Regio Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Wat gek toch dat motorrijders meer dan eens “over het hoofd worden gezien” en “geen voorrang krijgen”. Ze houden zich toch altijd keurig aan de snelheid, zodat iedereen ze tijdig kan zien aankomen en op ze kan anticiperen 😉 Ahum… en maar klagen dat ze zo kwetsbaar zijn.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: