112Purmerend

Man in scootmobiel aangereden op het Tramplein

Purmerend – Omstreeks 16:00 uur is een man in een scootmobiel door een bestelbus aangereden op het tramplein. Diverse politievoertuigen en een ambulance kwamen ter plaatse. De man is nagekeken door ambulancepersoneel en meegenomen naar het ziekenhuis met onbekend letsel.

Hoe het ongeluk precies gebeurd is, is onbekend. De politie heeft van diverse getuigen verklaringen opgenomen. De scootmobiel is veiliggesteld door de politie.

Fotografie: Regio Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Die melkwegbrug daar veroorzaakt veel problemen ,maar sterkte voor het slachtoffer

  2. Is en blijft daar een (levens)gevaarlijke verkeerssituatie: de auto’s rijden (vaak) harder dan je denkt en het zicht is niet top.
    Al vanaf het begin van de nieuwe verkeerssituatie/aanleg Melkwegbrug/in gebruikname busstation Tramplein.
    Wens de scootmobieler een spoedig herstel toe.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: