Waterland

Negen arrestaties in Warder na onderscheppen van grote partij cocaïne “straatwaarde van meer dan zes miljoen euro”

Warder – Gisteravond zijn in Warder negen mensen gearresteerd als verdachten van het invoeren van een grote lading cocaïne via de haven van Rotterdam. Het gaat om een partij van 85 kilo met een straatwaarde van meer dan zes miljoen euro. Dat meldt justitie. 

De arrestanten zijn zes mannen, twee vrouwen en een minderjarige jongen. Ze komen uit Rotterdam, Amsterdam en Warder zelf en zijn tussen de 16 en 56 jaar oud. 

De opsporingsdiensten kwamen de verdachten op het spoor na het onderscheppen van de partij coke in de Rotterdamse haven. De drugs zaten verstopt in een container met bananen uit de Dominicaanse Republiek. 

Meer aanhoudingen

Het onderzoek naar de drugsvangst en de verdachten loopt nog. De drugs zelf zijn inmiddels vernietigd. Justitie laat weten dat meer aanhoudingen niet worden uitgesloten. 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Het is een druppel op een gloeiende plaat maar elke druppel is er 1

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: