16.6 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
Home112Oplichter vlucht op 1 schoen weg door badkamerraam

Oplichter vlucht op 1 schoen weg door badkamerraam

Edam – Een 72-jarige bewoner van de Achterhaven werd dinsdagochtend telefonisch benaderd door een nepmedewerker van een bank. Deze nepmedewerker noemde de bankrekeningnummers en gaf aan dat een medewerker die middag de bankpas kwam ophalen. Ook gaf de medewerker instructie dat de pas moest worden doorgeknipt.

Die middag verscheen een jongeman aan de deur die zich voorstelde als koerier voor de bankpas. Na wat discussie deed de koerier een greep naar de bankpas. Hierop ontstond een strubbeling tussen beide mannen, waarop de koerier via de trap naar boven rende en de badkamer invluchtte. Hij verloor hierbij een schoen. Vervolgens vernielde hij het raam en verliet hij via het gat de woning.

De bewoner riep vervolgens de buurman aan, die net op straat liep. Deze wist de vluchtende man te volgen. Mede naar aanleiding van hun tips over de vluchtrichting kon de politie in de omgeving de man op één schoen aanhouden. Hij is ingesloten in het politiebureau voor nader onderzoek.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.6 ° C
17.8 °
15.5 °
70 %
1.8kmh
100 %
zo
17 °
ma
23 °
di
18 °
wo
21 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.