14.2 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
HomeVolendamVier Volendammers aangehouden na ongeregeldheden voetbalwedstrijd Volendam

Vier Volendammers aangehouden na ongeregeldheden voetbalwedstrijd Volendam

Volendam – De politie heeft maandag vier personen aangehouden voor betrokkenheid bij de ongeregeldheden na de voetbalwedstrijd Volendam – Utrecht op zondag 13 november 2022. Na de wedstrijd kwam het op de Dijk in Volendam tot een treffen tussen beide supportersgroepen.

Na onderzoek zijn voor deze ongeregeldheden maandagavond vier Volendamse mannen van 16, 28, 29 en 32 jaar buiten heterdaad aangehouden. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging en één persoon ook van zware mishandeling. Bij de ongeregeldheden werd er met fietsen en barkrukken gegooid. Enkele mannen zijn in het water geduwd, waarna de mannen vanaf de kant zijn geschopt.

De vier aangehouden Volendammers zitten vast voor verhoor en onderzoek. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Update:

De 16-jarige jongen uit Volendam is geen verdachte meer. Uit verhoor en nader onderzoek blijkt hij geen rol en betrokkenheid te hebben gehad bij de ongeregeldheden. De jongen is inmiddels heengezonden. De drie andere verdachten zitten nog vast.

In onderstaande tweet is te zien hoe enkele supporters uit Utrecht in het water belandde.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.2 ° C
15.1 °
13.3 °
80 %
3.8kmh
95 %
za
16 °
zo
19 °
ma
23 °
di
21 °
wo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.