18.3 C
Purmerend
zaterdag 13 april 2024
Home112Zoekactie in Middenbeemster nadat auto te water is geraakt, bestuurder spoorloos

Zoekactie in Middenbeemster nadat auto te water is geraakt, bestuurder spoorloos

Middenbeemster – Op dinsdagochtend, rond negen uur, is er een grootschalige zoekactie gestart aan de Bamestraweg in Middenbeemster. Dit volgde op een ongewoon incident waarbij een auto met hoge snelheid het water in reed in de bocht van de Bamestraweg. In de auto bevonden zich meerdere personen, maar de bestuurder besloot te vluchten, terwijl anderen achterbleven bij het ongeval.

Onderzoekers en hulpdiensten rukten onmiddellijk uit om te reageren op de noodsituatie. De politie zette zelfs een helikopter in om de voortvluchtige bestuurder op te sporen, evenals om in de omgeving van het incident te zoeken. Tot dusver heeft deze inspanning echter niet tot het achterhalen van de bestuurder geleid.

Gelukkig raakte niemand van de achterblijvers gewond bij het ongeval. Degenen die in de auto achterbleven, werden geïnterviewd door de autoriteiten om te helpen bij het achterhalen van de indentiteit van de bestuurder.

Update:

De bestuurder van de auto, een 35-jarige vrouw uit Hollands Kroon, werd na het ongeluk onderworpen aan een alcoholcontrole. Die was positief. Haar werd, in afwachting van het verdere onderzoek, een rijverbod opgelegd.

Een minderjarige jongen die ook in de auto zat, raakte gewond bij het ongeluk. Hij is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of de twee familie van elkaar zijn.

Zoekactie

Toen de politie aankwam was er sprake van een mogelijk derde persoon, maar die werd niet aangetroffen. Daarom verstuurde de politie een burgernetmelding en werd er een zoekactie met een helikopter opgezet. Naar nu blijkt was dat verspilde moeite, omdat er geen derde persoon was, aldus de politiewoordvoerder.

Foto’s: Inter Visual StudioSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.3 ° C
19.5 °
16.7 °
71 %
7.2kmh
100 %
za
19 °
zo
11 °
ma
9 °
di
10 °
wo
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.