15.6 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
HomeVolendamPolitie houdt inbreker aan op vakantiepark in Volendam

Politie houdt inbreker aan op vakantiepark in Volendam

Volendam – Een 38-jarige man uit Amsterdam is woensdagmiddag opgepakt na een inbraak op Roompot Marinapark in Volendam. De politie vermoedt dat hij betrokken is bij een reeks inbraken in Edam-Volendam die sinds november 2023 plaatsvinden.

De politie kreeg rond 15.30 uur een melding van een inbraak op het vakantiepark. Agenten waren snel ter plaatse en zagen de verdachte wegrennen richting het Slobbeland. Na een korte achtervolging werd hij aangehouden. Bij de man werden meerdere gestolen spullen gevonden, waaronder een koevoet.

Verhoor

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit vast voor verhoor. De politie onderzoekt of hij ook verantwoordelijk is voor de andere inbraken in Edam-Volendam. In totaal zijn er de afgelopen tijd 23 inbraken gemeld in de gemeente Volendam, waarvan acht op hetzelfde vakantiepark.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
69 %
1.7kmh
10 %
do
18 °
vr
21 °
za
20 °
zo
22 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.