13.6 C
Purmerend
maandag 10 juni 2024
Home* NSNS "Langere treinen op Koningsdag"

NS “Langere treinen op Koningsdag”

Purmerend – Op woensdag 27 april viert Nederland weer massaal Koningsdag. De meeste festiviteiten en evenementen in het land zijn makkelijk en voordelig bereikbaar per trein: NS rijdt een speciale Oranjedienstregeling met extra én langere treinen. Met het Oranjeretour –alleen online te koop t/m 26 april– reizen de bezoekers met 20% korting naar en van hun favoriete Koningsdagbestemming. Eind deze week is de speciale Oranjedienstregeling verwerkt in de NS Reisplanner. Op www.ns.nl/koningsdag is nu al veel meer praktische info te vinden.

Op Koningsdag rijden de treinen volgens de Oranjedienstregeling: op een aantal trajecten rijden extra treinen en op veel trajecten rijden langere treinen. In enkele gevallen moeten reizigers rekening houden met andere vertrektijden, andere vertreksporen of een extra overstap. Soms hebben treinen ook een andere eindbestemming dan reizigers gewend zijn. Onderweg en op de stations staan veel collega’s klaar om reizigers met de trein naar hun Koningsdagfeest te brengen.

Lees het bericht verder op: http://nieuws.ns.nl/met-de-trein-naar-jouw-koningsdagfeest/

Bron Website NS

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,934FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.6 ° C
14.4 °
11 °
78 %
7.6kmh
100 %
ma
12 °
di
13 °
wo
13 °
do
16 °
vr
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.