* Nazomer FeestweekSport

Marktstad voetbaltoernooi

Purmerend – Onderdeel van de Nazomer Feestweek in Purmerend is traditiegetrouw het Marktstad voetbaltoernooi. Dit toernooi zal dit jaar worden gespeeld bij VV ZOB op 6 en 7 september. Jeugdteams van FC Purmerend, Wherevogels, Purmersteijn en ZOB zullen gaan strijden om de befaamde Markstadtitel.

Voor het eerst zullen er ook meiden mee gaan doen. Voor ZOB zullen de volgende teams hun opwachting maken; JO9-1/2, JO10-1, JO11-1, JO12-1, JO13-1 en de MO13-1.

Morgenavond is er wederom een treffen. Kijk hiervoor op: http://www.vvzob.nl/1/492/marktstad-toernooi—nazomer-feestweek-purmerend/

Foto’s: Rob klauckeWij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.