* Gemeenteraadsverkiezingen 2018PolitiekPurmerend

PVV doet definitief mee met verkiezingen Purmerend

Purmerend – De PVV van Geert Wilders doet definitief mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Purmerend. Ook in 3 andere Noord-Hollandse steden gaat de partij meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Geert Wilders: “Ik ben blij dat ik vandaag bekend kan maken dat de PVV in 30 gemeenten zal meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Miljoenen Nederlanders kunnen op 21 maart stemmen op een partij die ook lokaal als enige echt opkomt voor onze cultuur, onze identiteit, onze vrijheid en dus tegen de islamisering. Die verstevigde basis gaan we de komende jaren verder uitbouwen. Daar verheug ik mij op!”

Shirley Soenjoto gaat als lijsttrekker van de PVV Purmerend aan de gang. Wie er verder op de lijst staan is nog onbekend.

Update: Het NHD meldt dat afgelopen vrijdag een tweede kandidaat raadslid uit eigen beweging is gestopt.

Geert Wilders heeft eerder drie kandidaten uit Purmerend bekend gemaakt. Hiervan is Zayhira Simmons inmiddels opgestapt.

Relevante artikelen:

PVV doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen 2018

Wilders maakt 3 kandidaten PVV Purmerend bekend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.