15 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
Home* Wat u schrijftUitjes en vrienden groep Purmerend

Uitjes en vrienden groep Purmerend

Ik wil me even voorstellen, mijn naam is John Elzenaar. Ben de host van de Uitjes en vrienden groep Purmerend.

Deze groep organiseert fietstochten, waaraan een ieder mee kan doen en zo ook de mensen die het wat minder hebben. Het is een laag laagdrempelige groep.

Waar de mensen met een smalle beurs ook aan kan melden voor een leuke fietstocht. Het is dan ook voor iedereen bedoeld .

Hoe is het ontstaan

De uitjes en vrienden groep Purmerend is ontstaan vanuit een chatgroep Maatjes zoekt Maatjes (MZM), is een chatgroep van de Seniorweb.nl. Ik wilde iets meer gaan doen voor een ander en ben naar de mogelijk heden gaan kijken. Zo is de uitjes en vrienden groep Purmerend ontstaan.

Ben begonnen op facebook met de uitjes en vrienden groep Purmerend, dat was in september 2015. De eerste maanden liep het niet zo goed. Al zoekende kwam ik op facebook diverse groepen hierin Purmerend tegen en heb toen dan ook contacten gemaakt. Toen ging het een beetje lopen.

Het ontstaan van de Website

Ik was nog niet tevreden met de facebook en begon dan naar nog meer mogelijkheden om zo nog meer mensen te kunnen bereiken. Zo zag ik op de tv Jimdo en ben ik gaan Googlen.

Toen kwam ik bij jouweb uit en ben dan ook eerst wezen kijken en ik vond het wel passen.

In november 2015 ben ik met het starten begonnen en in december is het dan ook onlinegegaan. Maar dat was dan ook even voor korte duur.

In januari 2016 kreeg ik een droevig bericht dat mijn schoonzuster -en in maart 2016 me moeder overleden zijn.

Ik heb dan ook bewust even een jaar pauze gehouden om het te verwerken.

Met januari 2017 heb ik dan ook weer de touwtjes opgepakt en ben weer verder gegaan. En zo kreeg ik ook in oktober 2017 een verzoek van de Scootmobiel groep Purmerend, of ik samen wilde werken. Dat is dan ook inmiddels ingang gezet. Maar we blijven wel twee aparte groepen.

Oproepje voor een puzzeltocht

In samenwerking met de Scootmobiel groep Purmerend organiseren wij op zondag 18 maart 2018 een puzzeltocht door de Wormer -en Jisperveld. We verzamelen bij het station Purmerend aan de Beatrixplein om 11:00 uur.

Daar vandaan vertrekken we dan naar De bezoekerscentrum De Poelboerderij (www.bezoekerscentrumdepoelboerderij.nl ) in Wormer. Daar starten we dan met de puzzeltocht en deze duurt ongeveer twee uurtjes. Voor meer informatie over deze puzzeltocht kan je vinden op de facebook van de uitje en vrienden groep en op de website http://uitjesenvriendengroep.jouwweb.nl

Aanmmelde kan via

De uitjes en vrienden groep Purmerend ( facebook ) ook gratis lid worden.

Website http://uitjesenvriendengroep.jouwweb.nl

E-mail [email protected]

Mobiel 0652213664 ( sms mag ook )

Meld je aan voor deze mooie en gezellig puzzeltocht.

Met vriendelijke groet

John Elzenaar host van de uitjes en vrienden groep Purmerend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
15 ° C
16.1 °
13.3 °
73 %
10.7kmh
68 %
za
17 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.