Purmerend

Cruisers of Waterland vieren 5 jarig bestaan

Purmerend – Zo’n 80 man uit alle delen van Nederland maakten zich gisterenmiddag klaar voor de 6e editie van Cruisen door Waterland, Alkmaar en West-Friesland. De dag was georganiseerd door vereniging Cruisers of Waterland (COW) die dit jaar 5 jaar bestaat. Met fietsen zoals Beachcruisers, Lowriders en Choppers ging de vriendenclub met andere verenigingen uit Nederland zo’n 50 kilometer door Waterland, Alkmaar en West-Friesland cruisen.

De tocht begon op het Beatrixplein waar iedereen zich verzamelde. Omstreeks 13:30 gingen ze van start. De tocht ging via de Zuidoostbeemster naar Schermerhorn om daarna de Kermis in Beets aan te doen. Vandaar ging de reis naar het clubhuis in de Zuidoostbeemster waar het nog lang napraten was onder het genot van een drankje en een hapje.

Foto’s: Rob Klaucke

Relevant artikel:

COW’s cruisen door Waterland

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.