Purmerend

Cruisers of Waterland vieren 5 jarig bestaan

Purmerend – Zo’n 80 man uit alle delen van Nederland maakten zich gisterenmiddag klaar voor de 6e editie van Cruisen door Waterland, Alkmaar en West-Friesland. De dag was georganiseerd door vereniging Cruisers of Waterland (COW) die dit jaar 5 jaar bestaat. Met fietsen zoals Beachcruisers, Lowriders en Choppers ging de vriendenclub met andere verenigingen uit Nederland zo’n 50 kilometer door Waterland, Alkmaar en West-Friesland cruisen.

De tocht begon op het Beatrixplein waar iedereen zich verzamelde. Omstreeks 13:30 gingen ze van start. De tocht ging via de Zuidoostbeemster naar Schermerhorn om daarna de Kermis in Beets aan te doen. Vandaar ging de reis naar het clubhuis in de Zuidoostbeemster waar het nog lang napraten was onder het genot van een drankje en een hapje.

Foto’s: Rob Klaucke

Relevant artikel:

COW’s cruisen door Waterland

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....