11.7 C
Purmerend
vrijdag 24 maart 2023
Home* Wat u schrijftCees zoekt items voor nieuw te maken documentaires

Cees zoekt items voor nieuw te maken documentaires

Purmerend – RegioPurmerend zoekt items voor nieuw te maken documentaires. Kent u iemand met een leuk, onroerend, prachtig en bijzonder levensverhaal? Wij zijn op zoek naar u.

RegioPurmerend timmert hard aan de digitale snelweg en zal zich vanaf heden ook bezig gaan houden met mooie videoproducties. Dat willen wij doen door u als lezer een podium te geven in de vorm van leesbare artikelen en prachtige documentaires. Onze net aangetreden redacteur Cees Baerts gaat zich daar speciaal op richten. Zijn sterke menselijke inlevingsgevoel staat garant voor kwaliteit en respect.

Agent

Iedereen kent de tragische beelden van die agent die aan het raam van een brandende flat hing. Uiteindelijk moest hij loslaten en raakte zwaargewond. De omstanders sprongen op het afdak om de man te redden. Een prachtig voorbeeld van menselijkheid. Het raakte ons allemaal.

“Daar wil ik wat mee, de mensen zitten vol prachtige verhalen die het vertellen waard zijn. Wie zit er niet heel graag op een terrasje om ‘mensen’ te kijken, iedereen toch? Afgezien van het commentaar wat wij daarbij op elkaar hebben, is dit een heerlijk tijdverdrijf. En hoe mooi zou het zijn, als we meer begrip zouden krijgen van elkaars omstandigheden. Dat wil ik bereiken met de videoproducties, verbinding leggen. Beeld zegt immers meer dan woorden. Iedereen heeft wel een bijzonder verhaal.”, geeft Cees aan.

Hegger

“Zo’n vijf en twintig jaar geleden reed ik als fotojournalist mee tijdens enkele diensten van Mario Hegger, die nu in onze gemeente wethouder is. Toentertijd was hij nog agent in Amsterdam Noord. Mijn ritten met hem hebben mij inzicht gegeven in zijn keiharde wereld, de wereld van criminaliteit tegen de rest”, aldus Baerts.

Denkt u een mooi, emotioneel of verrassend verhaal te hebben die het vermelden waard is of kent u iemand die het vermelden waard is? Wij komen graag bij u langs. Stuur dan uw contactgegevens en een kleine omschrijving naar onze redactie hieronder. De redactie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,560VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.7 ° C
12.2 °
10 °
92 %
1.3kmh
100 %
vr
12 °
za
9 °
zo
8 °
ma
7 °
di
2 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.