BREAKING

Mobiele providers plat: ook 112 niet bereikbaar

Regionaal – Op dit moment is er een landelijke storing bij een aantal grote mobiele providers. Ook het noodnummer 112 en het algemene nummer van de politie is hierdoor niet bereikbaar.

UPDATE 19:30: De storing is grotendeels verholpen. De noodnummers  zijn weer bereikbaar

De eerste meldingen van storing ontstonden rond 15:45 in het KPN-netwerk. Hierna volgden andere providers, waaronder Telfort en Vodafone. Het lijkt alleen te gaan de belfunctie. Data werkt vooralsnog wel.

Eén van de regionale korpsen laat weten dat er keihard gewerkt wordt aan het herstellen van de bereikbaarheid van 112 en 0900-8844. Andere korpsen adviseren contact op te nemen via social media. Zeeland geeft aan zo snel mogelijk met een alternatief nummer te komen.

Een politieheli patrouilleert momenteel boven de A7. Alle agenten in dienst zijn op de straat. Spreek ze aan als u hulp nodig hebt. Medische spoed? Ga naar het ziekenhuis!

Er is een NL-alert uitgestuurd:

Momenteel zijn er alternatieve telefoonnummers beschikbaar. Voor 112 bel: 088-6628240 en voor 0900-8844 bel: 088-9659630

Verdere informatie volgt

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.