EdamVolendam

‘Jongetje raakt vast in drijfzand Middelie’

Middelie – Een persoon is vanmiddag vast komen te zitten in drijfzand. Volgens een getuige gaat het om een kind dat met een paar vriendjes aan het spelen was. 

“De andere kinderen hebben de hulpdiensten gealarmeerd. Daarnaast bleek een auto van een toegesnelde bewoner ook vast te zitten”, vertelt een van de omstanders. 

Een woordvoerder van Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland kan niet bevestigen dat het inderdaad gaat om een minderjarig iemand. Wel laat hij weten dat de persoon, met onbekend letsel, naar het ziekenhuis is afgevoerd. 

Foto’s: Inter Visual Studio/Arjen Tushuizen

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

 1. Goddank is dit én voor het kind én de auto van degene die het kind te hulp schoot, voor zover ik hier uit op kan maken, redelijk goed afgelopen.
  Ik roep ouders op hun kids van alle voorzorgsmaatregelen op de hoogte te brengen.
  Buitenspelen zou volgens het RIVM mogen (quotes):
  Mogen mijn kinderen nog buitenspelen met anderen?
  Uit de gegevens die nu bekend zijn, lijken kinderen weinig bij te dragen aan de verspreiding van het coronavirus. Kinderen kunnen prima met anderen spelen als ze géén klachten hebben zoals koorts, verkoudheidsklachten of hoest. Maar vermijd grote groepen.

  Zijn kinderen een speciale risicogroep voor het nieuwe coronavirus?
  Op dit moment krijgen kinderen bijna nooit klachten van het nieuwe coronavirus. Kinderen zijn dus geen speciale risicogroep. Kinderen vormen ook geen grote besmettingshaard voor de ziekte.

  Beste ouders van kinderen: de mensen in de zorg maar ook bij andere hulpdiensten (o.m. brandweer en politie) hebben echt al hun kracht nodig voor o.m. de gevolgen van het Cironavirus.

  Hou daar s.v.p. rekening mee!!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: