Hart van de Regio

Groep 8 ’t Prisma zwaait in gala uit

Purmerend – Voor alle basisschool leerlingen is het een raar schooljaar geweest. Veel dingen die de eerdere leerlingen in hun laatste jaar wel deden, zijn dus ook aan groep 8 van basisschool ’t Prisma voorbij gegaan. Om het toch nog een beetje goed te maken, kregen deze kinderen uit de Overwhere een wel heel bijzonder afscheid.

De leerlingen zouden hun gemiste kerstdiner mogen inhalen. In gala. Groep 8 verzamelde zich bij de bushalte tegenover het Da Vinci College. Even dachten ze zelfs dat ze de reguliere lijnbus in moesten stappen. Hun verbazing was des te groter toen er even later twee limousines stopten op de halte.

Na een tourtje door Purmerend werd groep 8 feestelijk onthaald op de rode loper die voor hun basisschool was neergelegd. Natuurlijk onder luid gejuich van een flink aantal ouders en docenten. Behalve groep 8 reden ook juffen Marleen en Karlijn mee. Twee toppers van juffen, die een wereld van verschil hebben gemaakt voor deze leerlingen in de afgelopen rare periode.

Groep 8 van ’t Prisma: heel veel plezier en succes op jullie nieuwe scholen!


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Leuk voor deze kids.
    Ik hoop dat ze al-le-maal galakkeding hebben kunnen kopen én dragen.
    Ik dacht dat het schoolgala onlosmakelijk verbonden was aan de afronding van je middelbare school-tijd.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: