8 C
Purmerend
donderdag 2 februari 2023
HomeHart van de RegioGroep 8 't Prisma zwaait in gala uit

Groep 8 ‘t Prisma zwaait in gala uit

Purmerend – Voor alle basisschool leerlingen is het een raar schooljaar geweest. Veel dingen die de eerdere leerlingen in hun laatste jaar wel deden, zijn dus ook aan groep 8 van basisschool ‘t Prisma voorbij gegaan. Om het toch nog een beetje goed te maken, kregen deze kinderen uit de Overwhere een wel heel bijzonder afscheid.

De leerlingen zouden hun gemiste kerstdiner mogen inhalen. In gala. Groep 8 verzamelde zich bij de bushalte tegenover het Da Vinci College. Even dachten ze zelfs dat ze de reguliere lijnbus in moesten stappen. Hun verbazing was des te groter toen er even later twee limousines stopten op de halte.

Na een tourtje door Purmerend werd groep 8 feestelijk onthaald op de rode loper die voor hun basisschool was neergelegd. Natuurlijk onder luid gejuich van een flink aantal ouders en docenten. Behalve groep 8 reden ook juffen Marleen en Karlijn mee. Twee toppers van juffen, die een wereld van verschil hebben gemaakt voor deze leerlingen in de afgelopen rare periode.

Groep 8 van ‘t Prisma: heel veel plezier en succes op jullie nieuwe scholen!


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Leuk voor deze kids.
    Ik hoop dat ze al-le-maal galakkeding hebben kunnen kopen én dragen.
    Ik dacht dat het schoolgala onlosmakelijk verbonden was aan de afronding van je middelbare school-tijd.

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,206FansLike
2,236VolgersVolg
1,550VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8 ° C
8.9 °
6.7 °
89 %
1.3kmh
100 %
do
9 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °
ma
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.