13.9 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomeVolendamGeweldpleger uit Volendam overtreedt voorwaarden rechtbank, zit opnieuw vast

Geweldpleger uit Volendam overtreedt voorwaarden rechtbank, zit opnieuw vast

Volendam – Een 32-jarige man uit Volendam blijft de komende drie maanden vast zitten. Het OM verdenkt hem van betrokkenheid bij het openlijke geweld op de Dijk na de wedstrijd FC Volendam – FC Utrecht op 12 november vorig jaar, en een poging tot doodslag een aantal weken daarvoor in het uitgaansleven van Volendam.

De verdachte zat voor deze feiten eerder in voorlopige hechtenis, maar de rechtbank had deze geschorst onder bepaalde voorwaarden, waaronder een stadionverbod en het niet opnieuw plegen van strafbare feiten.

Meermalen overtreden

Tijdens zijn schorsing heeft de verdachte het aan hem opgelegde stadionverbod meermalen overtreden (zowel in Volendam als in Alkmaar). Ook verdenkt het OM hem van betrokkenheid bij de rellen rond de wedstrijd AZ – West Ham United op 18 mei jl.

Daarmee heeft de verdachte zijn voorwaarden, die aan de schorsing waren verbonden, overtreden. De rechtbank heeft daarom, op vordering van het OM, besloten tot opheffing van de schorsing van de voorlopige hechtenis. De man zit dus weer vast.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.9 ° C
14.5 °
12.8 °
80 %
1.8kmh
100 %
wo
18 °
do
19 °
vr
22 °
za
16 °
zo
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.