* Edam-Volendamdieren

Wordt Toby uit Edam de mooiste hond van Nederland? (video)

Edam – Toby staat nu al in de top drie van de verkiezing tot mooiste hond van Nederland, maar wil natuurlijk winnen. Stemmen op deze bruin-rode Australische herder van Paula Mak kan nog tot half april.

Toby is niet alleen een mooie hond maar ook slim en dapper, vindt Paula. “Toen Toby pas zeven maanden oud was, heeft hij in een park bij Rotterdam een vrouw het leven gered. Hij vond haar net op tijd. Ze was al helemaal onderkoeld.”

De hond kan nog meer. Geregeld speelt Toby in een film of treedt hij op bij evenementen. “Hij is heel eigenwijs en gaat zijn eigen gang maar zodra hij op de set is, doet hij precies wat er van hem verlangd wordt”, zegt Paula trots.

Wie wil dat Toby gekozen wordt tot mooiste hond van Nederland kan op hem stemmen via deze link.

Tekst en video: Mediapartner NH-Nieuws.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.