9.2 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home* autoNieuwe editie De Heilige Koemarkt op zondag 26 mei

Nieuwe editie De Heilige Koemarkt op zondag 26 mei

Purmerend – De Koemarkt, het horeca hart van Purmerend, is op zondag 26 mei opnieuw gastheer en locatie van alweer de zevende editie van De Heilige Koemarkt. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd door het Gezinsblad, Metalcase en het Purmerendse reclamebureau De Media Groep.

Het is een nu al legendarische evenement, waarbij de Waterlandse BOVAG autobedrijven hun nieuwste modellen meenemen en presenteren op wat het gezelligste stukje Purmerend genoemd mag worden. De Heilige Koemarkt is uiteraard geheel kosteloos te bezoeken. Kom dus in de juiste (auto) stemming op zondag 26 mei 2019 tijdens De Heilige Koemarkt.

Ook tijdens deze zevendede editie van De Heilige Koemarkt wordt het weer genieten, want uiteraard zullen ook de terrassen weer volop bevolkt worden met de bezoekers van dit unieke evenement dat nu al een traditie aan het worden is. En wilt u niet alleen auto’s kijken en terrassen bezoeken? Dan moet u zeker komen, want op deze zondag zijn ook alle binnenstad winkels geopend. Het is namelijk ook nog eens Koopzondag in Purmerend.

Zet 26 mei dus in uw agenda en laat niets of niemand u ervan weerhouden de leukste autoshow van Nederland te bezoeken. U bent meer dan van harte welkom vanaf 10.00 uur. En neem gerust familie, vrienden en bekenden mee!

Bekijk hier de website en facebookpagina van De Heilige Koemarkt. Op de website krijgt alvast een voorproefje over onder andere de Best Deal-Actie van Durmi Auto, de nieuwe Mercedes-Benz A-klasse van Gomes en de presentatie van Heron Auto.Relevante artikelen:

Marktstad Moves: De heilige Koemarkt (impressie)

Nieuwste Golf GTI TCR te bewonderen tijdens GTI Originals & More-eventSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
9.2 ° C
11.2 °
7.8 °
78 %
4.5kmh
100 %
vr
9 °
za
8 °
zo
11 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.