Evenement

Tropische weekendtips: Buurt-rommelmarkt Overwhere Noord, Summer Night Shopping en Reuring

Purmerend – Het wordt een prachtig weekend, waarin van alles te beleven is in Purmerend. Vandaag -donderdag 27 juni- luiden we het weekend alvast in met de start van Reuring. Morgen staat Summer Night Shopping op het programma. Zondag wordt de culturele vier-daagse van Reuring afgesloten met Cityslam. Bovendien wordt dan voor de tweede maal de gezellige buurt-rommelmarkt in de Overwhere Noord georganiseerd. Regio Purmerend zet voor u alles op een rijtje.

Donderdag 27 juni 2019
Reuring – 20:00-23:00 uur – Openingsact in de binnenstad

Vrijdag 28 juni 2019
– Reuring – Doorlopend programma vanaf 14:30 uur – Kidzmiddag, Latin Avond en Theater op Locatie

Summer Night Shopping – Binnenstad 19:00-23:00 uur. Extra lange koopavond met speciale aanbiedingen van winkeliers en DJ’s door de hele binnenstad.

Zaterdag 29 juni 2019
Reuring – vanaf 11:00 uur – Doorlopend programma  – Straattheaterdag, Theater op Locatie, Tribute Night

Zondag 30 juni 2019
-Reuring – Theater op locatie (vanaf 11:00 uur) en natuurlijk de traditionele afsluiter Cityslam (bekijk HIER het programma)

-Buurt-rommelmarkt Overwhere Noord (10:00 – 15:00 uur)

Voor de tweede maal wordt in de Overwhere Noord een grote Buurt-rommelmarkt georganiseerd. Natuurlijk wordt er vanuit de tuinen allerlei spullen en lekkers verkocht. Daarnaast worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo wordt er geschminkt en staat er een heuse fotoboots in een Caravan. Kom dus heerlijk struinen in een prachtige groene wijk!

(Locatie: Begin ML Kingweg, woonerf Kooimanweg, Gruttostraat tot aan Tureluurhof)

Impressie Buurt-rommelmarkt 2018 (foto’s aangeleverd)

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.