Politiek

Oud PVV’ers en oud SP’ers samen in een nieuwe politieke partij

Purmerend – Rob van Dongen en Shirley Soenjoto (voormalig PVV) en Bram en Rijn Buskoop (voormalig SP), gaan vanaf vandaag verder vanuit een nieuwe politieke partij: Gemeentebelangen 4.0. Dit hebben zij vandaag aan burgemeester Don Bijl laten weten.

Begin 2019 splitsten Van Dongen en Soenjoto zich af van PVV Purmerend. Vader en zoon Buskoop verlieten de SP en begonnen in april 2019 voor zichzelf.

Gemeentebelangen 4.0 staat o.a. voor verbinding en rechtvaardige politiek. Fractievoorzitter Rob van Dongen gaat de kar trekken en hij is zeer verheugd over deze samenwerking: “Wij willen in de politiek verbinden, maar niet verblinden”, laat de nieuwe partij in een kort persbericht weten.

 

Relevante artikelen:

PVV Purmerend splitst zich af in twee verschillende fracties

Vader en zoon keren SP rug toe en gaan verder als Gemeentebelangen Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.