13 C
Purmerend
zaterdag 25 mei 2024
HomeBeemsterVier aanhoudingen na vondst hennepkwekerij in Middenbeemster

Vier aanhoudingen na vondst hennepkwekerij in Middenbeemster

Middenbeemster – De politie heeft vier mannen aangehouden na de vondst van een hennepkwekerij in een pand aan de Bamestraweg. Het gaat om twee mannen van 48 en 49 jaar zonder vast woonadres, één onbekende man en één 52-jarige man uit Amsterdam.

Na een melding heeft de politie een onderzoek ingesteld en op woensdag 11 november werd bij een gecombineerde actie tussen de gemeente en de politie, een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld.

In het pand werden in meerdere ruimtes honderden planten gevonden. Ook troffen politieagenten in het pand twee ruimtes in aanbouw aan. Meer dan vermoedelijk wilde men deze ruimtes ook gebruiken voor illegale hennepteelt.

De politie heeft de planten en alle kweekapparatuur in beslag genomen en doet verder onderzoek. De vier verdachten zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
13 ° C
15 °
11.7 °
77 %
1.8kmh
8 %
za
13 °
zo
18 °
ma
17 °
di
18 °
wo
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.