Beemster

Vier aanhoudingen na vondst hennepkwekerij in Middenbeemster

Middenbeemster – De politie heeft vier mannen aangehouden na de vondst van een hennepkwekerij in een pand aan de Bamestraweg. Het gaat om twee mannen van 48 en 49 jaar zonder vast woonadres, één onbekende man en één 52-jarige man uit Amsterdam.

Na een melding heeft de politie een onderzoek ingesteld en op woensdag 11 november werd bij een gecombineerde actie tussen de gemeente en de politie, een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld.

In het pand werden in meerdere ruimtes honderden planten gevonden. Ook troffen politieagenten in het pand twee ruimtes in aanbouw aan. Meer dan vermoedelijk wilde men deze ruimtes ook gebruiken voor illegale hennepteelt.

De politie heeft de planten en alle kweekapparatuur in beslag genomen en doet verder onderzoek. De vier verdachten zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.