Volendam

Overleden vrouw aangetroffen in woning Volendam

Volendam – In een woning aan Het Top in Volendam is vanmiddag door de politie een overleden vrouw van 28 jaar aangetroffen. Ook trof de politie een gewonde man aan. In het dorp is er veel ongeloof en verbijstering.

Een woordvoerder van de politie zegt dat de man naar het ziekenhuis is vervoerd en daar is aangehouden. “Wij onderzoeken nu wat zijn betrokkenheid is geweest bij de dood van de vrouw.” Verdere mededelingen worden nog niet vrijgegeven.

Volgens de geruchtenstroom in het vissersdorp wilde de vrouw de relatie met de man verbreken en zou daardoor bij de man de ‘stoppen’ zijn doorgeslagen. Het stel woonde net zo’n vier weken in de woning.

De forensische dienst is in de woning aanwezig om onderzoek te doen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.