11.4 C
Purmerend
zondag 17 maart 2024
HomeHart van de RegioVeiling ten behoeve van Shelly - wie 'koopt' en 'verkoopt' er mee?

Veiling ten behoeve van Shelly – wie ‘koopt’ en ‘verkoopt’ er mee?

Purmerend/Bussum – Het artikel op Regio Purmerend over de vijfendertig jarige Shelly bracht heel wat teweeg in onze regio. De Purmerendse heeft een hersentumor op een plek die moeilijk te opereren is. Via een crowdfund probeert de Purmerendse genoeg geld bij elkaar te brengen voor een operatie in Duitsland. Vandaag nam haar voormalig collega Vinnie contact met ons op. Hij wil graag bijdragen door één van zijn schilderijen te veilen.

Wat begon als een super initiatief van een individu groeide al snel uit tot een breder plan. Onder het Facebookbericht van dit artikel kan iedereen iets ‘kopen’ of iets ‘verkopen’. De persoon die dinsdag 26 oktober om 18:00 uur het hoogste bod heeft uitgebracht -dat hoger ligt dan het minimale bedrag- is de winnaar. De opbrengst komt geheel ten goede aan de crowdfundactie van Shelly. Lees wel even goed onderstaande regels met betrekking tot kopen/verkopen.

Laten we er met zijn allen een grandioos succes van maken en Shelly een mooie toekomst geven. Wie ‘koopt’ van ‘verkoopt’ er mee? Wilt u niets kopen of verkopen, dan mag doneren natuurlijk ook! Onder de regels treft u het eerste aanbod van initiatiefnemer Vinnie aan.

Regels voor het kopen

  1. Reageer onder het aangeboden artikel op ons Facebookbericht. Een bod op een andere plek (bijvoorbeeld onder een gedeeld bericht) is niet geldig
  2. Het eerste bod moet gelijk of hoger zijn dan de minimale vraagprijs
  3. Een bod moet altijd hoger zijn dan het vorige bod
  4. De winnaar (de persoon met het hoogste bod op dinsdag 26 oktober om 18:00 uur) wordt onder het desbetreffende artikel vermeld
  5. De winnaar maakt het geboden bedrag over via de crowdfundactie van Shelly. Zet hierbij een omschrijving van de veiling en/of verkoper. Maak geen geld over aan de verkoper.
  6. Verkoper en koper leggen contact met elkaar en overleggen over verzending/brengen/ophalen. De kosten/moeite van verzenden of brengen liggen in principe altijd bij de verkoper. Dit tenzij het nadrukkelijk anders is vermeld omdat het onredelijk is. (Verkoop van een groot bankstel bijvoorbeeld).

Regels voor het verkopen

  1. Plaats jouw artikel onder het originele Facebook-bericht van dit artikel
  2. Plaats een foto van jouw artikel samen met een omschrijving en een minimaal bedrag (lees even puntje 6 goed door!)
  3. Dinsdag 26 oktober om 18:00 uur taggen wij alle winnaars per artikel
  4. Controleer of de koper het geboden bedrag heeft overgemaakt aan de crowdfund van Shelly.
  5. Leg contact met de koper. Lukt dit niet, stuur dan even een PB of een whatsapp naar Regio Purmerend. Dan helpen wij mee.
  6. Verkoper en koper leggen contact met elkaar en overleggen over verzending/brengen (en eventueel ophalen). De kosten/moeite van verzenden of brengen liggen in principe altijd bij de verkoper. Dit tenzij het nadrukkelijk anders is vermeld omdat het onredelijk is. (Verkoop van een groot bankstel bijvoorbeeld).

De veiling van Vinnie

Initiatiefnemer Vinnie trapt af. Zijn veilingartikel wordt tevens als eerste reactie geplaatst onder ons Facebookbericht, daar kunt u bieden op het artikel. Ook ziet u daar de de juiste opmaak van een artikel.

________________________________________________

De kers op de taart met het hart in haar hand

Artikel: Acryl op doek (75 cm x 115 cm)

Omschrijving: Titel doek – De kers op de taart met het hart in haar hand. Dit handgeschilderde doek is tot stand gekomen in samenwerking met REINO ART

Verzending: Dit artikel wordt (binnen Nederland) verzonden op kosten van de verkoper

________________________________________________

******** NB: dit is een veiling voor een goed doel, waarbij er geen geld in handen komt van de ‘verkopende partij’. We gaan er daarom vanuit dat alles tussen verkoper en koper netjes wordt geregeld. Zoek vooral onze hulp als je er niet uitkomt. Maar Regio Purmerend is niet verantwoordelijk voor eventuele conflicten tussen verkoper en koper. ********

Relevant artikel:

Shelly (35) heeft een hersentumor: “Ik wil mijn kinderen zien opgroeien”


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,833FansLike
2,542VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.4 ° C
12.2 °
10.5 °
76 %
6.3kmh
100 %
zo
11 °
ma
13 °
di
12 °
wo
16 °
do
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.