17.4 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomeHart van de RegioEggert Center zoekt Oekraïne-initiatieven: "Wij hebben opslagruimte, bezoekers en middelen"

Eggert Center zoekt Oekraïne-initiatieven: “Wij hebben opslagruimte, bezoekers en middelen”

Purmerend – Particuliere initiatieven die spullen inzamelen voor slachtoffers van de oorlog in Oekraïne schieten de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond. Soms blijft het bij een kleinschalige actie. Maar het gebeurt ook dat iets dat klein begon al snel heel erg groot wordt. Wereldhave – de eigenaar van Eggert Center – is op zoek naar mooie lokale en regionale projecten om te ondersteunen. Zo willen ook zij een steentje bijdragen.

Het was een open vraag. Woordvoerder Rik van Wereldhave benaderde Regio Purmerend vanmiddag. Of wij als mediabedrijf nog initiatieven weten die wat extra ondersteuning zouden kunnen gebruiken. We besloten gezamenlijk een oproep te plaatsten, want wie zijn er nou meer op de hoogte van alles wat er gebeurt in onze regio als onze lezers?

“We zouden graag de samenwerking aangaan met één of meerdere initiatieven”, vertelt Rik. “Wij zien als winkelcentrum verschillende mogelijkheden om te kunnen ondersteunen. We hebben bijvoorbeeld opslagruimte, waar spullen kunnen worden opgeslagen. Deze ruimten zijn ook bereikbaar met een grote bus of vrachtwagen. We kunnen meehelpen met publiciteit. We hebben ook nog wel wat budget op de plank liggen. En natuurlijk het belangrijkste: het winkelcentrum is een verzamelpunt van mensen. Binnen het winkelcentrum mag het initiatief natuurlijk flyeren, verzamelen of andere dingen doen die nodig zijn.”

Wie heeft er een goed initiatief in de aanbieding?

Ben jij of ken jij een mooi initiatief die de slachtoffers van de oorlog een warm hart toedraagt? Stuur dan een kort mailtje naar: [email protected]. Wij zijn ook bereikbaar via Messenger en WhatsApp. Beschrijf in ieder geval kort het initiatief en wat je nodig hebt. Regio Purmerend en Eggert Center bekijken vervolgens samen de inzendingen. Uiteraard besteden ook wij als mediabedrijf daar vervolgens de nodige aandacht aan.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,946FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
17.4 ° C
18.9 °
16.2 °
70 %
0.5kmh
4 %
za
16 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.