19.3 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
Home* Goede doelenErosa maakt zich sterk voor MS

Erosa maakt zich sterk voor MS

Zaandam – Op donderdag 13 april 2017 om 19:00 uur organiseert restaurant Erosa het benefietdiner “Erosa maakt zich sterk voor MS”. Tijdens deze avond serveren zij een heerlijk uitgebreid Tapasdiner (voor/hoofd/na) inclusief drinken voor slechts 35 euro per persoon. Een derde van de opbrengst wordt gedoneerd aan het MS Fonds.

Het is niet de eerste keer dat eigenaar Erol Savur een benefietdiner voor het MS Fonds organiseert. Erol besloot dit goede doel te steunen toen hij hoorde dat de moeders van twee van zijn medewerkers MS hebben. Op 2 maart 2017 werd er een eerste benefietavond gehouden in het bekende Griekse restaurant Kriti in Purmerend. Toen werd er 1500 euro opgehaald voor het MS fonds.

Na het succes van het diner in Purmerend, is het op donderdag 13 april de beurt aan zijn restaurant in Zaandam. Restaurant Erosa is gevestigd aan de Dam in Zaandam,

Erol en zijn team verwennen bezoekers dan met een uitgebreid diner. Naast het heerlijke eten en drinken kunt u ook genieten van live muziek van het duo Spontaan Ontstaan. Zij spelen Iers en Nederlands repertoire met verschillende instrumenten (gitaar, theekistbas en mondharmonica) en zang. Kortom: een geweldige avond voor een goed doel!!

U kunt telefonisch reserveren voor de avond.

Erosa

Dam 44b
1506 BG Zaandam
+31 75 616 7680

    

 

 

 

Foto’s aangeleverd door Erol SavurSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
19.3 ° C
20.6 °
17.8 °
67 %
9.4kmh
79 %
zo
20 °
ma
23 °
di
21 °
wo
22 °
do
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.