* Goede doelen* HorecaEvenement

Erosa maakt zich sterk voor MS

Zaandam – Op donderdag 13 april 2017 om 19:00 uur organiseert restaurant Erosa het benefietdiner “Erosa maakt zich sterk voor MS”. Tijdens deze avond serveren zij een heerlijk uitgebreid Tapasdiner (voor/hoofd/na) inclusief drinken voor slechts 35 euro per persoon. Een derde van de opbrengst wordt gedoneerd aan het MS Fonds.

Het is niet de eerste keer dat eigenaar Erol Savur een benefietdiner voor het MS Fonds organiseert. Erol besloot dit goede doel te steunen toen hij hoorde dat de moeders van twee van zijn medewerkers MS hebben. Op 2 maart 2017 werd er een eerste benefietavond gehouden in het bekende Griekse restaurant Kriti in Purmerend. Toen werd er 1500 euro opgehaald voor het MS fonds.

Na het succes van het diner in Purmerend, is het op donderdag 13 april de beurt aan zijn restaurant in Zaandam. Restaurant Erosa is gevestigd aan de Dam in Zaandam,

Erol en zijn team verwennen bezoekers dan met een uitgebreid diner. Naast het heerlijke eten en drinken kunt u ook genieten van live muziek van het duo Spontaan Ontstaan. Zij spelen Iers en Nederlands repertoire met verschillende instrumenten (gitaar, theekistbas en mondharmonica) en zang. Kortom: een geweldige avond voor een goed doel!!

U kunt telefonisch reserveren voor de avond.

Erosa

Dam 44b
1506 BG Zaandam
+31 75 616 7680

    

 

 

 

Foto’s aangeleverd door Erol Savur


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.