* Zorg

Do 15/11 – Waterlandziekenhuis geeft raad uitleg over verdwijnen kinderafdeling

Purmerend – Naar aanleiding van de onrust die in onze gemeente is ontstaan over het verdwijnen van de afdelingen verloskunde en de spoedzorg voor kinderen, heeft de gemeente een informatiebijeenkomst georganiseerd.

Dit werd afgesproken in de laatste gemeenteraadsvergadering nadat een motie van de SP unaniem werd aangenomen. De raad voelde de behoefte om haar zorgen uit te spreken. Het Waterlandziekenhuis verklaarde aan Regio Purmerend dat zij graag toelichting wilde komen geven – mede gezien de onrust die in onze regio is ontstaan.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 15 november 2018 – tussen 18:30 en 20:00 uur in het gemeentehuis.

Door middel van korte presentaties zal het Waterlandziekenhuis de gemeenteraad informeren over de keuze om deze afdelingen naar Hoorn de verplaatsen en de consequenties daarvan. Daarna is er gelegenheid voor de verschillende partijen om vragen te stellen aan de vertegenwoordigers van het Waterlandziekenhuis.

De informatiebijeenkomst is openbaar. Inwoners van Purmerend mogen aanwezig zijn om te luisteren. Voor individuele Purmerenders is er geen gelegenheid om vragen te stellen.

Namens Waterlandziekenhuis zullen aanwezig zijn:

Mevrouw K. Massar, kinderarts en medisch manager kindergeneeskunde

De heer N. Mensing van Charante, gynaecoloog en medisch manager verloskunde

De heer A. Timmermans, bestuursvoorzitter

Mevrouw E. Muusse, manager marketing en communicatie


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.